Küldetésünk

  • Ön újonnan diagnosztizált pikkelysömörös?
  • Elveszettnek érzi magát?
  • Nem tudja hogyan tovább?
  • Tele van kérdésekkel?

Egyesületünkön belül olyan közösségre találhat, ahol szeretetteljes környezetben van lehetősége nyílt és őszinte beszélgetésekre, jó hangulatú és tartalmas rendezvényekre.


Amit nyújtani tudunk:

  • Szervezett fórumokon elhangoznak a legújabb gyógymódok, kezelések, a mindennapi élet során felhasználható legfontosabb információk, tapasztalatok. 
  • Iránytűként szolgálunk a pikkelysömörrel kapcsolatos jogszabályi környezetben. A társadalmi kapcsolatok terén, a mindennapi élet során használt megküzdési stratégiák kialakításában és a betegség elfogadásában. 
  • Rendszeres résztvevői, előadói vagyunk orvos-szakmai rendezvényeknek, házigazdái és szervezői betegszervezeti találkozóknak. 

Mindenki vágyik a valahová tartozásra.
Közösségre. Csakhogy olyan, mint közösség nem létezik önmagában.
A közösség egyénekből áll.
Tudjuk, hogy a dolgok nem csak úgy történnek velünk, hanem mi alakítjuk azokat.
A közösség sem alakul ki magától.
Alkotjuk.
Azzal, hogy odatesszük magunkat.
Azzal, hogy figyelünk a többiekre.
Azzal, hogy részt veszünk.
Azzal, hogy támogatjuk.
Azzal, hogy megosztjuk, amink van.
Lehet együtt, lehet egymás mellett és lehet egymást támogatva. A világ olyan, amilyenné formáljuk. Felelősségünk van benne és lehetőségünk is van benne.
Ha beleadok, nem kevesebb lesz nekem, hanem több lesz mindannyiunknak.
Több tudás, több szempont.
Több lehetőség.
Több élmény!

Szeretettel várjuk minden pszoriázissal érintett szegedi betegtársunkat és családtagjaikat, akik szeretnének csatlakozni hozzánk.

Segítséget nyújtunk azoknak is, akiknek kérdése van, akiknek tanácsra van szüksége, és várjuk azokat is, akik a tapasztalataikat szeretnék megosztani velünk.